Kloakmester

​Kloakmester udfører grave-, støbe- og kloakarbejde

Leder du efter en kloakmester og en entreprenør? Hos Thyge Sylvester Rasmussen A/S udfører vi forskellige former for grave-, støbe- og kloakarbejde for private, erhverv og landbrug i blandt andet Skanderborg, Aarhus, Horsens og omegn. Vi etablerer også minirenseanlæg og nedsivningsanlæg.

​Vi leverer autoriseret kloakservice i høj kvalitet

Vi laver alle former for kloakservice, og det kan være både små og store opgaver. Vi udfører også støbe- og gravearbejde med videre. Vi har blandt andet specialiseret os i at lave minirenseanlæg for private og nedsivningsanlæg for landmænd – det vil typisk være i det åbne land.

​Vi udfører entreprenør- og kloakarbejde såsom:

  • ​Kloakservice
  • Minirenseanlæg
  • Nedsivningsanlæg
  • Grave- og støbearbejde
  • Andre opgaver for en kloakmester​

Vi ser det som vores fornemste opgave, at vi altid skal levere et godt og solidt stykke arbejde. Du kan med andre ord forvente autoriseret kloakarbejde i høj kvalitet, og vores kloakfirma har naturligvis fornuftige priser. Vi påtager os gerne entrepriser i samarbejde med lokale murere, tømrere, VVS-installatører.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale kloakmester

Vi er altid klar til at en snak om dine ønsker og behov, og vi sender gerne en kloakmand ud for at kigge på opgaven og for at give råd og vejledning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede støbe-, grave- eller kloakarbejde.

​Du kan ringe til vores kloakmester på telefon 20 76 52 51 for at høre nærmere. Du kan også skrive til thomas@tsrmail.dk.